Facebook'tan Yeni Tasarım!

Yazar: Unknown Tarih: 3/08/2013 Kategori: , , , Yorum:
Facebook'un yeni uygulaması dün yapılan basın toplantısı ile Mark Zuckerberg tarafından tanıtıldı.
Tanıtılan yeni tasarım ile Facebook artık "Kişiselleştirilmiş Gazete" haline geliyor.
Facebook CEO'su Zuckerberg, mobil kullanımla uyumlu görsel içeriği daha çok vurgulayan yeni tasarımı sundu.
YENİ UYGULAMAYI GÖRMEK İÇİN FACEBOOK'TA ARAMA BÖLÜMÜNE "NEWS FEED VİEW" YAZIYOR, GELEN SAYFADAN "YENİ UYGULAMAYI KUR" DİYORSUNUZ.
"KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ GAZETE" OLDU!
Zuckenberg ve Facebook Tasarım Direktörü Julie Zhou, yeni düzenleme sonrası fotoğrafların ve görsellerin ön planda olacağını söylediler.
Zuckenberg, bu değişimin paylaşımlarının yüzde 50'sinin fotoğraflardan oluşmasının bir sonucu olduğunu belirtti.Zuckenberg, yapılan yeniliklerle Facebook'u "Kişiselleştirilmiş Gazete" haline getirmeye çalıştıklarını söyledi.                                                                                                       
"Kişiselleştirilmiş Gazete" yeniliğini özellikle vurgulayan Zuckerberg, yeni tasarımın güncel paylaşımları öne çıkarmada eski tasarımdan daha iyi olduğunu belirtti.
Bu yeni tasarımı ile Facebook, popüler fotoğraf paylaşım siteleri instagram ve pinterest'e benzetilerek fotoğraf ve videolar ön plana çıkarıldı.
YENİ FACEBOOK'TA TWİTTER'DAN İZLER
Facebook'taki en büyük değişiklik ise yeni takipçi sekmesi. Bu sekme ile abone olunan insanların bütün paylaşımları görülebilecek.Yani bu uygulama ile Facebook Twitter'daki gibi takip edilen herkesin saniye saniye bütün paylaşımlarını görmenizi sağlayacak. 
HABER KAYNAĞINIZI KENDİNİZ SEÇİN
Yeni tasarım ile birlikte ayrıca haber kaynağı bölümünü kendi ilgi alanlarınıza göre ayarlayabileceksiniz böylelikle haber akışınıza beğenileriniz doğrultusunda müdahale edebileceksiniz.
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr