Yandex'te Lamborghini araba kazanma şansı!

Yazar: Unknown Tarih: 3/02/2013 Kategori: , , , , , Yorum:
Yandex reklamlarında oynayan deneyimli oyuncu ve sanatçı Özkan Uğur bu hafta Yandex'in yeni reklamında boy gösterdi. Daha önce Yandex futbol taraftarları için bir arama motoru sağlayan Yandex şimdide Yandex kullanıcılarına spor araba hediyesiyle geliyor.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Özkan Uğur'un canlandırdığı Master Yandex karakteriyle birlikte ilk reklam filmi televizyonlarda dolaşmaya başlayan Yandex Browser'ın ikinci reklam filmi bugün gösterime girdi. Yeni reklam filmiyle birlikte Master Yandex'in ilk reklamda sözünü etmiş olduğu büyük sürpriz de ortaya çıktı.

Yandex tarafından yayınlanan yeni reklam filmi gerçekten bir çok kullanıcıyı şaşırtmayı ve heyecanlandırmayı başardı çünkü Yandex Browser kullanan kullanıcılar arasında yapılacak çekiliş sonucu bir şanslı kişiye Lamborghini Gallardo LP560-4 hediye edileceği duyuruldu.

Dünya üzerinde en çok beğenilen ve üstün teknolojilerle donatılmış spor arabaların başında gelen Lamborghini Gallardo'yu kazanabilmek için yapmanız gereken şey çok basit. Lamborghini Gallardo kazanabilmek için çekilişe katılmak isteyen kullanıcıların 19 Mayıs 2013 tarihine kadar Yandex Browser ile kazan.yandex.com.tr adresini ziyaret ederek kayıt olmaları gerekiyor.

27 Mayıs 2013 tarihinde Yandex Türkiye ofisinde noter huzurunda gerçekleştirilecek olan çekilişle belirlenecek olan şanslı Yandex Browser kullanıcısı, 3 Haziran 2013 Pazartesi günü ilan edilecek.

Sosyal medyanın önemli araçlarından biri olan Twitter'da bu kampanya için #LamborghinimOlsa hashtag'ı kullanılacak.

Lamborghini spor arabayı kazanma şansı yakalamak için Yandex Browser'dan Yandex arama motoru seçeneğinden hızlı bir şekilde indirip bilgisayarınıza kurabilirsiniz.Yandex browser'i kurduktan sonra kazan.yandex.com.tr adresine giriş yaparak Lamborghini kazanma şansı için kayıt olun.Son model bir spor araba olan Lamborghini Gallardo kimin şansını değiştirecek.Şimdiden hayırlı olsun.
İşte Yandex reklam filmi :


Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr